به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان کرمان، علیرضا عبدیان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان در این جلسه اظهار داشت: برگزاری جلسات به صورت منطقه ای طرح خوبی است که در آبفا کشور راه اندازی شده و امیدوارم تداوم یابد و در این کارگروههای منطقه ای مشکلات شرکتها شناسایی شود و مورد برسی قرار گیرد.
وی افزود: در حوزه برنامه ریزی مشکلاتی دیده می شود که یکی از این مشکلات تعدد سامانه هاست . بین سامانه ها لینک وجود ندارد و بعضی از اطلاعات باید بصورت موازی وارد سامانه ها شود .
عبدیان با اشاره به مشکلات سامانه ام ای اس گفت: چنانچه سامانه ام آی اس به ما گزارش تحلیل و مقایسه ای نسبت به کشور می داد این امکان را برای ما فراهم می کرد تا وضعیت خود را با بقیه شرکتها در سراسر کشور مقایسه کنیم و گاهی اوقات برنامه ما ظرفیت ندارد برای دریافت گزارشهای خاص و اگر این موضوع یکسان سازی می شد و سامانه ها لینک می شدند بهره وری بالا میرفت.
وی افزود: ابلاغ به موقع شاخص ها به همکاران ما کمک می کند که بتوانند عملکرد بهتری داشته باشند و بتوانند بهتر برنامه ریزی کنند .
مسعود باقرزاده کریمی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و بودجه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه مهمترین دستاورد کارگروه برنامه ریزی را انسجام بیشتر در کارها عنوان کرد و افزود: مهمترین دستاورد این جلسات انسجام بیشتر در کارهاست و اینکه که بدانیم همه در کنار هم برای یک هدف و موضوع تلاش میکنیم و از تلاشها و ظرفیتهای یکدیگر استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: باید ارتباطات بقدری نزدیک شود که بتوانیم جمع بندی خرد جمعی را در کارمان ببینیم اگر برنامه ریزی درست داشته باشیم هزینه ها کاهش می یابد لازمه اینست ما برنامه ریزی میتوانیم مدیریت ریسک را جایگزین مدیریت بحران کنیم.
باقرزاده کریمی خاطرنشان کرد: برای ما برنامه ریزی بسیار حیاتی است. جلب اعتماد عمومی یک کلید است و اگر سرمایه اجتماعی ما کاهش یابد برای جبران باید هزینه زیادی کنیم. انسجام، برنامه ریزی پایین به بالا و افقی کلید حل مشکلات است.